Beste,

Als BEFEZO willen we deze bevragin mee ondersteunen.

De derde nationale POWER TO CARE studie loopt van dinsdag 15 juni tot en met vrijdag 25 juni. De POWER TO CARE enquête verzamelt objectieve informatie over het welzijn van zorgverleners, hulpverleners en mantelzorgers en brengt hun nood aan ondersteuning in kaart. Beleidsmakers en managers kunnen deze informatie gebruiken om het welzijn te verhogen door middel van gerichte acties.

Zonder jullie kunnen we deze studie niet uitvoeren.

Hoe kunnen jullie ons helpen?

Jullie kunnen de ‘Save the Date’ (zie bijlage) verspreiden onder jullie leden en personeelsleden (via jullie nieuwsbrief, via e-mail of via een bericht op de website) of door dit te delen op jullie sociale mediakanalen.

Voorbeeld van een bericht om te gebruiken op sociale media:

Werk je in de zorg- of welzijnssector of ben je mantelzorger? Neem tussen 15 en 25 juni deel aan de enquête POWER TO CARE over jouw welzijn en nood aan ondersteuning. Deel deze oproep met collega’s, vrienden of familie! #powertocare

Wil je de resultaten van de vorige bevraging kennen? Lees het persbericht of het volledige rapport

Op zoek naar inspiratie om goed voor jezelf en collega’s te zorgen?

Op www.dezorgsamen.be vind je vuistregels om goed voor jezelf te zorgen en elkaar te ondersteunen, getuigenissen waarmee je veerkracht bijtankt en boeiende webinars.

De nationale enquête POWER TO CARE is de opvolger van de Vlaamse ZorgSamen-barometer.

POWER TO CARE  is een initiatief van Sciensano en KU Leuven met als partners Zorgnet-Icuro, Steunpunt Geestelijke Gezondheid/Te gek!?, Santhea, Unessa en GIBBIS.

Meer informatie? contacteer ons.

Bart Peeters

Scientist

Health services research

M + 32 486 20 71 16